Jdi na obsah Jdi na menu

Informace pro rodinu

Drazí rodinní hosté,

rádi bychom Vás touto cestou seznámili s programem svatby a s pokyny k ní. Jelikož obřad je od 13:00 ve Lnářích, odjezd z Příbrami bychom směřovali k dvanácté hodině. Rodina z Mišky strany se sejde u Karpíšků, a rodinu z Káji strany bychom rádi nasměrovali rovnou do Lnářů. Tedy tak, abyste tam před třináctou hodinou byli. :) Děláme to i kvůli tomu, že je to víceméně cestou, a přijde nám tedy zbytečná zajížďka do Příbrami a pak jet hned zpátky.

 

dsc05102.jpgNazdobení aut u Karpíšků budou mít na starosti sestřenice Pavla s Klárou. Tato děvčata rovněž budou připevňovat svatební vývazky jak v Příbrami, tak ve Lnářích. Dobře si je tedy zapamatujte, ale určitě je poznáte podle toho, že budou mít košíček s vývazky. Tadsc09001.jpgdy mluvím spíš k rodině Tesařů. Od Karpíšků je známe. :)
Zdobení jihočeských aut se určitě ráda ujme ségra Lenka. :)

Hlavní koordinátor svatebních aut je Mišák - manžel nevěstiny sestry Péti. Bude koordinovat jak odjezd aut z Příbrami, tak odjezd aut ze Lnářů.

Po obřadu na zámku bude následovat drobné občerstvení  v zámeckém parku (pokud bude dobré počasí) v podobě vody, limči a koláčků. Zatímco vy se budete občerstvovat, oslava171.jpgmy se budeme fotit. :) Poté se všichni přesuneme do Příbrami. Řidiči vysadí svou posádku v Bohutíně u hospody, kde rovnou rozbijeme a uklidíme talíř. :) Hned nato pojedou řidiči uklidit svá auta domů. Řidiče pak postupně vyzvedne velkým autem náš hlavní imag0088.jpgtaxi - Stefan, a další část řidičů (rodinu od Tesařů) pravděpodobně vyzvedne brácha Ivo.

 

Pak už se všichni konečně dostaneme na "oběd". Auta budou uklizená hezky doma a kdo bude chtít pak z hostiny odjet, poveze ho náš řidič Stefan. Na pozdější hodinu budou stanoveny odjezdové časy, nebo se určitě nějak spolu operativně domluvíte, kdy kdo s kým pojede domů.

Stefanovi tímto moc děkujeme :)

Rozpis aut, tedy kdo s kým pojede nejdete ve fotoalbu - Auta.

 

auticka.jpg


 

Plánovaný "sběr" řidičů.

trasa-sberu-ridicu.jpg


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aimmimitriatte - Blood Pressure : Blood urgency chart

9. 10. 2018 4:21

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-de-cialis-en-pharmacie/