Jdi na obsah Jdi na menu

Informace pro kamarády

Vážení kamarádi,

jsme moc rádi, že jste se rozhodli strávit svůj volný čas v naší společnosti.dsc05102.jpg

Obřad začíná ve 13:00 na zámku ve Lnářích. Podívejte se na odkaz Lnáře, kde naleznete příjezdové mapky. Ve Lnářích si prosím nechte připnout vývazky od nevěstiných sestřenic Pavly s Klárou.

V zámeckém parku bude následovat zdlouhavé focení, kterého se nemusíte celého zúčastnit. Na skupinových fotkách bychom Vás však rádi měli. Bude pro Vás připraveno ( v případě dobrého počasí) drobné občerstvení v podobě vody, limči a koláčků.

Po obřadu a focení se na Vás budeme těšit od 17:00 v restuaraci Drmlovka (informace naleznete ZDE) - vzhledem k početné rodině jste se nám již nevešli ke svatebnímu stolu, ale nezoufejte. Máme pro Vás připravené rautové stoly, které budou v průběhu večera doplňovány a o pití také nouze nebude.

Pokud byste nevěděli jak strávit čas mezi obřadem a rautem doporučujeme navštívit město Příbram - zejména pak Svatou Horu. Dále máte možnost se v tomto čase ubytovat a sh_celek.jpgodpočinout si - před 17tou hodinou pro Vás můžeme poslat auto s řidičem (777 57 57 70 - Káji soukromý telefon). Rovněž můžete tento čas strávit v restauraci na Drmlovce, která je součástí objektu, kde se nachází sál, ve kterém bude probíhat hostina.

Pak už se všichni budeme bavit, jíst a pít v sále na Drmlovce. V pozdních hodinách bude opět zajištěn v daných časech rozvoz. Případně bude záležet na domluvě s řidičem a ostatními. Jistě se domluvíte tak, aby nejelo skoro prázdné auto.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář